درب بطری به روش های مختلفی تولید می شود. در این مطلب با دو روش رایج قالب گیری درب بطری آشنا خواهید شد.
روش های ساخت درب های بطری پلاستیکی به شرح زیر است:
به کمک این شیوه می توان محصولات پلاستیکی با وزنی تا حدود 350 گرم تولید کرد. فرآیند قالب گیری تزریقی را می توان برای اکثر مواد ترموپلاستیک قابل بازیافت استفاده نمود. در این فرآیند، گلوله های پلیمری ترموپلاستیک (معمولاً از پلی اتیلن ترفتالات PET استفاده می شود) در یک قیف فلزی حرارت داده شده تا جایی که بسیار نرم و انعطاف پذیر می گردند. (در این مرحله است که هر رنگ سفارشی به آن افزوده می شود)
روش قالب گیری فشرده سازی پیوسته (کامپرشن)، یک نوآوری در نسل پردازش و ساخت درپوش پلاستیکی محسوب می شود. دستگاه قالب گیری فشاری مدرن کاملاً توسط کامپیوتر کنترل می شود و دارای پایداری و دوام عالی است. درپوش های ساخته شده توسط این دستگاه دارای ظاهری صاف و زیبا، بدون نقطه تزریق و انطباق با اندازه هستند. در مقایسه با دستگاه تزریق سنتی مشابه، خروجی آن 3 برابر افزایش یافته و مصرف مواد اولیه با تولید محیطی و بدون گرما تا 98 درصد افزایش یافته است.
حجم عظیمی از رزین برای تشکیل درب بطری های پلاستیکی استفاده می شود و اختلاف نظر زیادی در مورد بهترین روش برای قالب گیری درب ها وجود دارد. اکنون این سوال مطرح می شود: فشرده سازی یا تزریق؟ کدامیک بر دیگری ارجحیت دارد؟
در قالبگیری کامپرشن، دمای اکستروژن پلاستیک پایینتر از روش تزریق است. (30 تا 40 درجه سانتیگراد کمتر)
مزایای روش کامپرشن به شرح زیر است:
دمای اکستروژن پایین باعث می شود که کلاهک سریعتر در قالب خنک شود. این موضوع سبب کاهش زمان چرخه می شود که در مورد کلاهک های سبک وزن به کمتر از 2 ثانیه کاهش یافته است.
دمای اکستروژن پایین تر به معنای انرژی کمتری برای رساندن پلاستیک به دمای اکستروژن است و از آنجایی که پلاستیک سردتر است، انرژی کمتری برای خنک کردن آن لازم است. صرفه جویی کلی انرژی در هر کلاه تولید شده می تواند تا 45٪ باشد.
نکته: التبته به یاد داشتهه باشید از آنجایی که خروجی (خروجی قابل استفاده واقعی) بیشتر است، مصرف در هر کیلوگرم کمتر خواهد بود. اما مراقب باشید، زیرا با کاهش وزن قطعه، مصرف در هر کیلوگرم می تواند افزایش یابد.
دماهای پایین تر امکان دستیابی به چگالی ویژه بالاتر را فراهم میآورند. علاوه بر این، نقطه تزریق، که فشار بیشتری بر پلاستیک مذاب وارد می کند، وجود ندارد. این شرایط تکنولوژیکی خواص مکانیکی خوب و سازگاری را فراهم می کند که با تزریق غیرقابل دستیابی است.
دستگاه هایی که با سناریوی کامپرشن محصول را تولید می کنند از استانداردهای بالاتری نسبت به روش تزریق برخوردارند. افزایش استانداردها در تولید یک محصول، هزینه های محصول نهایی را کاهش می دهد. قالب ها بدون تعمیر و نگهداری ممکن است چندین دهه دوام آورند. همچنین بر خلاف قالب تزریق که توسط وزن خود بارگذاری می شود، حرکت عمودی و محوری قالب فشاری تضمین می کند که قالب ها از انواع سایش محافظت می شوند.
ادعاهای رایج این است که یک سیستم فشرده سازی می تواند رنگ را در حدود 20 دقیقه تغییر دهد. این موضوع در مورد روش تزریق صادق نیست،زیرا در فرآیند فشرده سازی نیازی به تمیز کردن محفظه داغ وجود ندارد.
ادعای رایج این است که سیستم فشرده سازی دارای متغیرهای بسیار کمتر و در نتیجه سازگاری بیشتر است. در ظاهر، تا حدودی منطقی است. با این حال، این در صورتی امکان پذیر است که دستگاه قادر به کنترل پارامترها باشد، نه متغیرها. اگر سیستم بتواند پارامترها را کنترل نماید و قابلیت انتخاب استفاده از تعدادی از تنظیمات فرآیند را داشته باشد، می توانید یک فرآیند بهینه و مهم تر از آن پرقدرت را ایجاد نمود.
بسیاری از استدلال های قدیمی دیگر معتبر نیستند. کارشناسان با مقایسه دو روش قالب گیری درب بطری تزریقی و فشرده سازی ، نظر مساعدتری به استفاده از « شیوه کامپرشن » دارند. بهره وری بالاتر، سرمایه گذاری کمتر، تغییرات سریع تر رنگ، مصرف انرژی کمتر، سازگاری بیشتر فرآیند و هزینه های کمتر تولید از جمله دلایل قانع کننده استفاده از این روش می باشد.
محصولات واحد صنعتی « پرشین درب آسیا » با روش نوین و جدید « کامپرشن یا فشرده سازی » تولید می گردد. تکنیک Compression molding دارای استاندارد CE از اروپا می باشد. این مجموعه مفتخر به ساخت انواع درب بطری عمده به کمک طراحی سیستم Double Seal است.
از صفحه محصولات ما دیدن فرمایید:
درب بطری 28 میلی متری ،، درب 30 میلی متری ،، درب 38 میلی متری ،، درب 45 میلی متری ،، درب شورت نک 1881 و …
واحد صنعتی پرشین درب آسیا با تولید روزانه هزاران درب بطری یکی از پرچم داران این حوزه در میان کشورهای خاورمیانه می باشد. همکاری و تعامل با شرکت های معتبر و مطرح کشورهای اروپایی موجب افزایش اعتبار این مجموعه گردیده است.